Eilenillalla vietin naisteniltaa ystäväni kanssa, katsottiin leffaa, juotiin viiniä ja naposteltiin kaikkea pientä. Leffan jälkeen alettiin katsella papereita, leimakuvia yms ja ystäväni alkoi hahmotella hääkorttia kummitytölleen syyshäitä ajatellen. Tässä paperit ja kuva jotka hän valitsi, aamusta toteutin tämän, saa nähdä onko tällaisenaan hyvä vai lisätäänkö vielä jotain. =P Paperi mielestäni itsessään ihana, ostin tuon leimailutaivaasta Askartelu sinisiiven pöydästä ja tämä on Eline's vintage sarjasta, siinä on todella kauniita papereita. Leimasimen ostin kädentaitomessuilta Craftican osastolta ja halusin leimakuvaa vain hieman värittää. Tätä sitten tuunaillaan varmaan lisää yhdessä. :D

 

 

Tyttöni heräsi ja siinähän alkoi taas askartelu omalta kohdaltani muuttua avustajan rooliin kun hän teki pääsiäiskorttia lasten pakettivaihto- pääsiäispakettiin ja toki pari muutakin piti tehdä, en laita kuvaa siitä kortista kun se odottaa lähetystä, mutta tässä pari muuta kun syntyi. Tipuleimasimen ostin Leimailutaivaasta Paperikeijun osastolta. Noissa saksalaisen firman pääsiäisleimoista puuttui pääsiäis-sanan viimeisestä äästä pisteet, mutta onneksi tussilla sai painettua ne sinne. Niisä luki Iloista Pääsiäista ja Hyvää Pääsiäista. =)

 

 

Lopuksi vielä vastaan Pinkkiksen haasteeseen musta-pinkistä kortista, huomasin ettei paljoa mustaa löydy askartelutarvikkeista, pinkkiä senkin edestä, lieneekö tuolla 5 -vuotiaalla osuutta asiaan. Pinkin paperin käsittelin reunanvanhentajalla, jonka ostin Leimailutaivaasta Paperinauhan osastolta. Miijja hienosti opasti sen käytössä ja sainkin viimeisen kappaleen ostettua messuilta. Sillä saa kivannäköisen reunan paperiin.