Vapaapäivän kunniaksi suuntasin auton keulan kohti pääkaupunkiseutua, olin saanut kuuman vihjeen, että Clas Ohlsonilla olisi kivoja scräppipapereita ja myös edullisia vesivärilehtiöitä. Meillähän täällä Lohjalla ei moista putiikkia ole, joten Entresseen siis. Sieltä löysin nämä. Myös liimapistooliin puikkoja, kun pojat on kuluttaneet vanhat loppuun. Koriin tarttui myös erikokoisia ja -värisiä kartonkeja paketti.

Vieressä oli Sinellin myymälä, joten tokihan sinne piti mennä, sain sieltä osan tarpeista täytettyä, mutta lisää ostelin Variston Sinellistä...

Tuon Hello Kitty ilmapallon 5-vuotiaani halusi ja sai toki periksi, kun oli niin kiltisti. :D

Kuvassa myös Sinooperista löytäneeni numerot poikien koulun kelloprojektia varten. Myös saippuamassaa ostin, kun askartelukerhosta jäi värejä ja tuoksuja yli, niin ostin ne pois. Tuo ihana styroksiauringonkukka odottelee neulahuovutusta (toinen puoli jo valmis, laitan kuvan vasta kun ihan valmis) Pusseissa 2 pikkukassia, jotka värjätään kangasväreillä kesäkasseiksi meille tytöille. =P Myös o-renkaita ja lyhyitä nuppineuloja ostin pariin projektiin valmiiksi. Tytön liimaukseen ostin nuo liimanlevityslastat, kerhossa on samanlaiset ja ne on tosi kätevät.

Big shottiin ostin kädentaitomessuilta tuon oikealla olevan pitkän ruohostanssin, ja koitin sillä stanssata ja totesin ettei toimi, niin siis menin Sinelliin ja kyselin hieman ja siihen tarvitsi ostaa tuollaiset pitkät pötköt alle, tosin olisi se ollut ihan kiva kuulla jo ostovaiheessa, kun uuden koneen ostin ja siihen stanssin, että tarvitsee tuollaiset, en toki uutena käyttäjänä moista voinut tietää. :D Samalla ostin nuo aakkoset ja numerot, vaikka hinta kirpaisikin ja pahasti. =(

Ja mitä olisi ostosreissu ilman leimasimia... Tarjouskorista löysin nuo hepat ja toisen pakkauksen, kivoja leimoja molemmissa ja hinta 5 euroa. Sinooperista löysin Tildan merirosvopaketin kun poikien leimoja on vaikea löytää, niin nuo oli ihan kivat. Numerot Sinellistä, samoin kun nuo embossaustarpeet, läpinäkyvä  ja musta muste ja musta ja valkea kokojauhe. Valmistuneelle-leima oli ihan ostoslistassa, sitä kun en ole finnstampilta löytänyt, eikä noissa leimailutaivaan missään suomenkielisessä arkissa (joita ostin 3 erilaista) ollut.