Tänään oli pitkästäaikaa mahdollisuus askarrella. Lasten synttäreitä valmisteltu ja vietetty urakalla pari viimeistä viikkoa. Kädentaitomessuilla kävin ja mukaan tarttui kaikkea kivaa, muunmuuassa bigShot-leikkuri ja muutama terä siihen, lisää stansseja tilailin Paperinauhasta ja sitten pitääkin alkaa sillä urakoida oikein tosissaan.Ostin myös Craftican osastolta ison retrokukka-leikkurin ja kauniita taustoja ja muutaman leimasimen lisää kokoelmaan.

Näitä ihania WOJ-keskiaikasarjan leimasimia tilailin muutaman suoraan valmistajalta, oli tosi nopea toimitus ja sain vielä kaupanpäällisleimasimenkin. Ja eka kortti syntyi tästä linnanneidosta.

 

 

Tämä Magnolia-neitonen sai messuilta allensa matkalaukkuleiman Hymy

 

 

Askartelukirppiksen kautta tilasin näitä ihania taustapapereita ja tämä leimakuva tuntui huutavan tuollaista taustaa itselleen.

 

 

Muutama leimakuva tuli myös väritettyä, kokeilin vesiliukoisia promarkereita ja tykkään niillä värittää myös, joskin noilla akvarellipuuväreillä olen tottunut nyt värittämään, joten ne on jo tutut, chalkseja myös olen käyttänyt ja niidenkin käyttöä opetellut. Ensi viikonloppuna onkin edessä Leimailutaivas-tapahtuma, jota odotan innolla. =)

 

Ja tulipas nämäkin vielä tehtyä, leima ihanaisia WOJ-keskiaikasarjan leimoja.

 

 

Tässä Magnolia-tyttönen sai taustakseen todella kirjavan kokoelman. :D